Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2015 00:22 - Дискриминация или осъзнаване на истината!!
Автор: fubballkind Категория: Други   
Прочетен: 804 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Ромите... Или не, ще си го кажа както трябва- циганите. Всеки се е сблъсквал с тях по една или друга причина.
    Гледаш ги някои черни, мазни, дрипави и миришат на... айде да не използвам гадни думи. Други пък също черни, но вече по- заможни и с прилични дрехи (предполагам никой от фамилията не работа и ми чудно как са ги взели ама т"ва е друга тема). Трети просто няма да познаете, че са от "малцинството"... или поне докато не заговорят.
    Каквито и да са на външен вид, отвътре почти всички са като един дол дренки.
    Циганин- Това е, хмм човек, който има само права, не работи и взима пари за това, и живее на гърба на данъкоплатеца (не слагам всички под един знаменател, защото не всички оъговарят на това описание).
    След като, циганина, е човек с права ще кажете и че има и задължения. Не няма нищо такова. Още при първия напън да го накараш да си свърши някое от задълженията, братът. ром ще каже "дискриминация"  и ще викне олелия чак до Страсбург, където просто нямаш шанс да му кажеш нещо. Най- вероятно ще завършиш осъден.
    Например, човек прокарал ток по оградата си. Циганина взел, че влязъл да краде и тока го поотупал. Какво ще кажете, циганина се спрял да върши своята дейност?!... Всъщност продължението е трагично.. Човечецът свърши осъден една година условно, задари тока по оградата си. Аз имам един въпрос на който ми е много интересно как ще се отговори. Какво е правил бай Манго върху тази проклета ограда?? Може е искал да помогне на човечеца с работата?! Това ще остане загадка. Такива примери под път и над път.
    Напоследък темата набра нова сила, някои ще кажат расисти, провокатори, дискриминация. Но искам само да се замислите дискриминация ли е да се спрат циганските своеволия и да ги накараме да живеят нормално със задълженията ди наравно с правата. Дискриминация ли е да те е страх да излезеш вечер из града, да не те срещне някоя тумба и да те пребият като куче за 5 лева (aa ето как са си купили гореспоменатото облекло).
    Не ме интересува какво ще кажете и как го наричате. Дискриминация или не, според мен народът вече усеща какво трябва да се стори.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fubballkind
Категория: Спорт
Прочетен: 13372
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031